Prosjekt seg selv…

Minne meg selv på hele dagen om jeg må, at jeg er sterk. Jeg er velsignet. Jeg har mange rundt meg som ønsker mitt beste. Jeg klarer å komme meg gjennom dette.

Skifte fokus i fra fortiden til nå tiden. Begynne med selvhjelp fra bunnen av.

Rose meg selv for ærligheten og kjærligheten jeg har vist. Rose meg selv hverdag for gode tingene jeg gjør og er.

Små steg til viktig og riktig retning…

Nå skal jeg reise meg igjen.

Jeg har alltid vært sterk. Jeg kommer alltid til å være sterk. Jeg skal gi meg tid. Jeg har akseptert nå, at jeg må ta ting i fra helt bunnen av. Men det er når man har nådd bunnen det går oppover.
Denne gangen har jeg helt hær av støtte rundt meg. Og ikke minst alt jeg har lært fram til nå skal hjelpe meg videre. Må bare huske på små steg til riktig rettning. Nå skal denne mammaen bygge seg opp igjen.

❤
❤
❤

Hvil i fred min kjære, om noen få timer er det 1 mnd siden du gikk bort. Livet vil nok aldri bli det samme igjen. Men jeg vet du ønsker meg bare godt. Og du ønsker at jeg skal være samme sterke kvinnen jeg var. Jeg vil nok aldri bli den samme kvinnen igjen. Men jeg skal love deg en ting, jeg skal bli enda sterkere enn noen gang igjen. Og du vet jeg holder løfter…
 Elsker deg for alltid og evig min kjære Glenn.   This is for us and Adelina 

 - 
Arabic
 - 
ar
Bengali
 - 
bn
German
 - 
de
English
 - 
en
French
 - 
fr
Hindi
 - 
hi
Indonesian
 - 
id
Portuguese
 - 
pt
Russian
 - 
ru
Spanish
 - 
es